Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ



Το Δημοτικό Σχολείο Περίκλειας λειτουργεί ως τριθέσιο σχολείο. Παλαιότερα το σχολείο μας λειτουργούσε ως διθέσιο. Φοιτούν συνολικά 32 μαθητές. Επίσης λειτουργεί τμήμα Ολοήμερου με 14 μαθητές. Στο Ολοήμερο εκτός από την προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας τα παιδιά διδάσκονται αγγλικά, μουσική και γυμναστική.
Από το Μάιο του 2009 το σχολείο μας απέκτησε δύο νέες αίθουσες και ένα καινούριο γραφείο(τα οποία βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία).Έτσι το γραφείο του εκπαιδευτικού προσωπικού και το τμήμα της Ε΄- ΣΤ΄ τάξης μεταφέρθηκαν στο νέο κτήριο. Επίσης στη δεύτερη αίθουσα του νέου κτηρίου στεγάζεται το Ολοήμερο Σχολείο. Στις αίθουσες του παλαιού κτηρίου ( πρώτη φωτογραφία ) στεγάζονται τα τμήματα της Α΄-Β΄ τάξης και της Γ΄ Δ΄τάξης.
Από τον Ιανουάριο του 2010, εκτός από το γραφείο, εγκαταστάθηκαν σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους σε δίκτυο για γρήγορη πρόσβαση στο internet.
Επίσης , στο παλαιότερο κτήριο λειτουργεί μια αίθουσα ως αποθηκευτικός χώρος και αναμένεται τον επόμενο μήνα μια ακόμη να διαμορφωθεί σε αναγνωστήριο – βιβλιοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου